torsdag 29 november 2012

Bilen idag

Idag blev det stora bilen till Jobbet. Jag behövde handla, och med en familj på 5 personer blir det betydligt mer än jag har plats för i ryggsäcken, eller kan klämma fast på pakethållaren.
Målet är att kunna cykla varje dag, så jag måste lösa det här med att kunna transportera större saker på cykeln nu. Det enklaste sättet att utöka lastförmågan är cykelväskor, men jag märkte att sortimentet hos cykelbutikerna i Visby är minst sagt skralt på den fronten. Cykelkärra, som jag faktiskt har en är inget alternativ p.g.a. Region Gotlands idé om att man kan spara pengar genom att bygga cykelbanor som endast är 1 m breda. Det blir att kolla vad nätbutikerna har på sortimentet och skicka efter lämpliga väskor att sätta på sidan av cykeln när det ska transporteras större mängder varor.1 kommentar:

  1. Trist med cykelkärran, vi har åkt ett par gånger med hela familjen, 6-åringen cyklar med och 3-åringen får trängas med påsarna de 5 km hem igen. Funkar över förväntan. Men om man inte kommer fram är det ju inte mkt att göra åt :(

    SvaraRadera